Pregršt mogućih kombinacija spavaće sobe

Spavanje predstavlja važan moment odmora i rekuperacije organizma i puno znači kada su spavaća soba i kreveti savršeno prilagođeni upravo toj svrsi. Kada se radi o opremanju spavaće sobe treba iskoristiti činjenicu da naši programi spavaćih soba imaju veliki broj elemenata i pregršt mogućih kombinacija, stoga uzmite si vremena i napravite onu koja je Vama najljepša, ali i najfunkcionalnija za cijelu obitelj.

Pregledajte kataloge za naše spavaće sobe

Među našim programima za spavaće sobe, možete odabrati elemente koje odlikuju funkcionalnosti, iznimnoj kompatibilnosti, ali i mogućnost tamnih i svijetlih drvnih dekora, kao i fronta različitih materijala, od mat varijante, do fronti visokog sjaja koja će u Vašoj sobi stvoriti zanimljivu igru refleksija i koketirati s rasvjetnim tijelima, te tako uvijek i iznova prostoru dodavati jednu novu dimenziju.

Kombiniranja elemenata

Velika mogućnost kombiniranja elemenata u našim mladenačkim sobama, s dodatnom mogučnošću odabira različitih dekora iz ponude palete boja, na kraju cijele priče, daju svakoj sobi poseban potpis u kojem se prepoznaju Vaša djeca. Tu su i vrhunski kreveti sa svim elementima koji će osigurati miran i udoban san.

Uz dječje i mladenačke sobe ponuditi ćemo Vam i madrace, podnice i jastuke odgovarajućih dimenzija našeg partnera Hespo.

Skip to content