Nowodvorski rasvjeta | Koryna rasvjeta

Nowodvorski rasvjeta

Obzirom da se stalno mijenjaju trendovi unutar dizajna interijera I želeći zadovoljiti što je moguće širi spektar potreba naših kupaca obogatili smo svoju ponudu rasvjetnim tijelima.

Profesionalnost I visoki standardi proizvodnje

 

 

Sva rasvjetna tijela proizvedena su I projektirana u EU. Kontrola kvalitete prati svaki stupanj proizvodnje, počevši od temeljitog izbora podizvođača, pregledom isporučenog materijala I komponenata, pregledom poluproizvoda u svakoj fazi postupka I završavanjem gotovih proizvoda. Svaki korak je namijenjen osiguranju sigurnosti, atraktivnog izgleda I dobre kvalitete proizvoda.

Kod planiranja prostora vrlo je važno uzeti u obzir i prikladnu rasvjetu. Vrlo pažljiv izbor adekvatne rasvjete može definirati kuću I njen dizajn interijera I uvelike utjecati na način na koji se doživljava prostorija, jer možete manipulirati atmosferom Vašeg doma samo pomoću položaja I vrste rasvjete. Upravo to treba biti planiranje u ranoj fazi projekta I ne treba ga ostavljati za kraj jer dobro osvjetljenje pretvara kuću u dom.

Dizajn rasvjete mijenja se iz prostorije u prostoriju, a ono što odgovara u dnevnoj sobi neće nužno odgovarati u kuhinji ili spavaćoj sobi. Postavljanjem različitih tipova rasvjete po cijelom prostoru postiže se savršen efekt funkcionalnosti i ugođaja, stavljajući naglasak na sve prednosti i atmosferu prostora. Bez dobre rasvjete izgubit će se utjecaj svih ostalih dobro promišljenih detalja : namještaja, podova, zidnih obloga… Kod funkcionalnosti rasvjete treba uzeti u obzir I svjetlost iz prirodnih izvora kao I umjetno svjetlo.

Pogledajte naš katalog rasvjete

Svaki dio stana zahtijeva drugačiju vrstu rasvjete

Naša ponuda uključuje slijedeće grupe proizvoda: plafonjere, moderna rasvjeta, klasična rasvjeta, reflektori, rasvjeta za dječje sobe, kupaonska rasvjeta, vanjska rasvjeta.

 

Jedna od glavnih uloga rasvjete u interijeru je funkcionalnost. Rasvjeta treba služiti svrsi, ili jednostavno troši energiju. Lusteri se ne koriste samo u velikim, otvorenim prostorima, ulaznim vratima i sobama zbog središnjih tematskih postavki, već i zbog toga što pružaju izvrsnu rasvjetu. Zidna svjetla vizualno daju duljinu i veličinu hodniku kao I dobro osvjetljenje.

 

Razmislite o stilu rasvjete kojom želite osigurati dobivanje najbolje direktne vrste svjetlosti, ali nemojte osjećati pritisak da odaberete određeni stil koji je trenutno u modi. Najbolji dizajn rasvjete je onaj koji će se svidjeti Vama I koji će najbolje funkcionirati u Vašem domu, a mi ćemo Vam dati ideju što možete učiniti s Vašom kućnom rasvjetom.

Skip to content