Hespo Madraci i Podnice Vrhunske Kvalitete | Koryna namještaj

HESPO – Zaslužili ste se naspavati!

Kvalitetni madraci, kao što i sami znate, su od velike važnosti za kvalitetno spavanje. Brz način života svakodnevno nas potiče na sve veća odricanja i fizičke napore.

Nikako ne smijemo zanemariti sve one trenutke u našem životu u kojima odmaramo i vraćamo energiju i snagu.

Veliku ulogu u tome svakako ima kvalitetno spavanje od ranog djetinjstva do najkasnije dobi, zato se odlučite za Hespo madrace, jastuke i ostale proizvode.

Pregledajte naš katalog za madrace,jastuke i podnice
MALO IZNENAĐENJE

😴 Razvili smo idealne madrace. Spavajte kao na oblaku ☁️ 

 

Zašto smo počeli proizvoditi svoje madrace?!

 

Već 20 godina u našem salonu imamo izuzetno uspješnu prodaju Hespo madraca i već jako dugo godina slušamo naše kupce i što im to točno odgovara i ne odgovara te što bi oni voljeli kod idealnog madraca. I zato smo pripremili malu, ali značajnu reveluciju – madrace Pocket!

😴 KORYNA MADRACI – MADRACI NA MISIJI 😴

Pregledajte naš katalog za madrace,jastuke i podnice

HESPO MADRACI, JASTUCI I PODNICE
Nudimo Vam  sve proizvode za zdravo spavanje

 

Hespo, u početku neosporan tržišni lider na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

 

Od 2005. g. Hespo je u vlasništvu švedske koorporacije HILDING ANDERS GROUP, jednog od vodećih svjetskih proizvođača madraca i kreveta koja objedinjuje najrenomiranije brandove u segmentu madraca i kreveta.

Ovakav brand portfelj Hilding Anders grupu čini jednim od najjačih i najrespektabilnijih subjekata u industriji spavanja. Svojim proizvodima pokrivaju sve najveće svjetske trgovine namještajem. Grupa proizvodi ukupno oko 8.000.000 kreveta i madraca godišnje.

 

Hespo – Giving the world a good night sleep

Pregledajte naš katalog za madrace,jastuke i podnice

😴 POGLEDAJ KORYNA MADRACE – MADRACI NA MISIJI 😴

Odaberite proizvode za zdravo spavanje,
odaberite Hespo i Koryna Pocket proizvode

Udobnost je individualni osjećaj i zato je bitno znati da prilikom odabira proizvoda za zdravo spavanje ne postoji univerzalnost. Zbog te neuniverzalnosti došlo je do velikog izbora madraca, podnica i jastuka različitih vrsta.

 

Zbog svega navedenog, u našem izložbenom prostoru mogu se isprobati Hespo i Koryna Pocket madraci, podnice i jastuci te od stručnog osoblja dobiti provjerene i sigurne informacije i lakše se odlučiti za kupnju naših proizvoda.

Za sva pitanja, naš ljubazni tim vam stoji na raspolaganju.

Vrijeme je za ugodan san zato nas kontaktirajte! 🙂

Skip to content