Sve što vam se sviđa od HESPO asortimana
kod nas je na popustu od 15% – 30%!

 

Zaslužili ste se naspavati!

Sve HESPO madrace i nadmadrace koje ste htijeli kupiti sada možete u našem salonu na popustu od 15% – 30% koji traje do 28.11.

 

Kvalitetni madraci, kao što i sami znate, su od velike važnosti za kvalitetno spavanje. Brz način života svakodnevno nas potiče na sve veća odricanja i fizičke napore.

Nikako ne smijemo zanemariti sve one trenutke u našem životu u kojima odmaramo i vraćamo energiju i snagu.

Veliku ulogu u tome svakako ima kvalitetno spavanje od ranog djetinjstva do najkasnije dobi, zato se odlučite za Hespo madrace, jastuke i ostale proizvode.

 

CIJELI HESPO ASORTIMAN JE NA POPUSTU OD 15%, A HESPO PANTERA, BIORITAM, NUKLEUS I ASTORIJA NA POPUSTU OD 30%.

Pregledajte naš katalog za madrace,jastuke i podnice
MALO IZNENAĐENJE

😴 Razvili smo idealne madrace. Spavajte kao na oblaku ☁️ 

 

Zašto smo počeli proizvoditi svoje madrace?!

 

Već 20 godina u našem salonu imamo izuzetno uspješnu prodaju Hespo madraca i već jako dugo godina slušamo naše kupce i što im to točno odgovara i ne odgovara te što bi oni voljeli kod idealnog madraca. I zato smo pripremili malu, ali značajnu reveluciju – madrace Pocket!

😴 50% POPUSTA NA KORYNA MADRACE – MADRACI NA MISIJI 😴

A sada povratak na HESPO…

Hespo madraci na 30% popusta su sljedeći:

1. HESPO PANTERA
7 zonski madrac od Pantera, Flexy i Serene pjene

 

 

Madrac Pantera pruža najveći stupanj udobnosti među pjenastim madracima zahvaljujući osnovi od čak tri visokokvalitetne pjene: Pantera, Serene i Flexifoam. Pantera pruža vrhunsko podupiranje tijela i prozračnost, dok Flexyfoam osigurava snagu za podnošenje opterećenja i udobnost. Inovativna Serene pjena smanjuje prijenos pokreta tijela, stoga je idealna za dva spavača; ako se jedan okreće, drugi to neće ni osjetiti.

Osim toga sprječava zagrijavanje tijela noću odvodeći temperaturu tijela s površine u jezgru madraca. Navlaka je izrađena od Lyocell vlakana i arganovog ulja što joj daje izuzetnu mekoću, prozračnost i svilenkasti izgled. Skidiva i periva, što pomaže u održanju higijene madraca.

Dimenzije: 190 x 80 cm do 200 x 180 cm.
3. HESPO NUKLEUS
7-zonski madrac s Quantum Edge džepićastom jezgrom

Jezgra je obložena plohama od EMC HR pjene koja pruža udobnost za zdrav i potpuno opuštajući san. Ponaša se kao gel s načinom koji regulira pritisak, pa pri tom podupire i olakšava potporu kralježnici. Navlaka madraca izrađena s dodatkom kašmira te je iznimno ugodna na dodir.

Dimenzije: 200 x 140 cm do 200 x 180 cm.

2. HESPO ASTORIA
Madrac s JOEY Pocket-In-Pocket opružnom džepićastom jezgrom i oblogama od HR pjene

Astoria Gold madrac u svojoj osnovi ima JOEY Pocket-InPocket sustav koji je dvostruki sustav manje džepićaste opruge unutar veće, stoga kombinira dvije zone udobnosti: prvu, mekaniju zonu za savršenu udobnost i drugu zonu za kvalitetno podupiranje tijela.

Ovakvim opružnim sustavom osigurana je maksimalna ergonomska potpora tijelu koja rasterećuje sve točke pritiska pri ležanju i pruža izniman osjećaj udobnosti, prilagođen individualnoj visini, težini, obliku tijela i položaju spavanja svakog spavača. Udobnost dodatno naglašavaju prozračne obloge od hladno lijevane pjene iznadprosječno visoke gustoće.

S visinom od čak 35 cm Astoria Gold je madrac inspiriran najluksuznijim madracima hotela s 5 zvjezdica.

Dimenzije: 200 x 140 cm do 200 x 180 cm.

4. HESPO BIORITAM
7-zonski madrac s džepićastom opružnom jezgrom s oblogama od lateksa i PU pjene

bioritam

Tijelo je savršeno ergonomski poduprto i rasterećeno u svim točkama pritiska pri ležanju. Plohe od prirodnog Perfo Natural lateksa unutar madraca dodatno pridonose elastičnosti i fleksibilnosti, ali i osjećaju ugode i mekoće. Madrac ima 2 različite tvrdoće na svakoj strani, a antibakterijska navlaka madraca ima posebnu obradu – biorytmic sleep.


Dimenzije:
200 x 140 cm do 200 x 180 cm.

Pregledajte naš katalog za madrace,jastuke i podnice

HESPO MADRACI, JASTUCI I PODNICE
Nudimo Vam  sve proizvode za zdravo spavanje

 

Hespo, u početku neosporan tržišni lider na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

 

Od 2005. g. Hespo je u vlasništvu švedske koorporacije HILDING ANDERS GROUP, jednog od vodećih svjetskih proizvođača madraca i kreveta koja objedinjuje najrenomiranije brandove u segmentu madraca i kreveta.

Ovakav brand portfelj Hilding Anders grupu čini jednim od najjačih i najrespektabilnijih subjekata u industriji spavanja. Svojim proizvodima pokrivaju sve najveće svjetske trgovine namještajem. Grupa proizvodi ukupno oko 8.000.000 kreveta i madraca godišnje.

 

Hespo – Giving the world a good night sleep

Pregledajte naš katalog za madrace,jastuke i podnice

😴 50% POPUSTA NA KORYNA MADRACE – MADRACI NA MISIJI 😴

Odaberite proizvode za zdravo spavanje,
odaberite Hespo i Koryna Pocket proizvode

Udobnost je individualni osjećaj i zato je bitno znati da prilikom odabira proizvoda za zdravo spavanje ne postoji univerzalnost. Zbog te neuniverzalnosti došlo je do velikog izbora madraca, podnica i jastuka različitih vrsta.

 

Zbog svega navedenog, u našem izložbenom prostoru mogu se isprobati Hespo i Koryna Pocket madraci, podnice i jastuci te od stručnog osoblja dobiti provjerene i sigurne informacije i lakše se odlučiti za kupnju naših proizvoda.

Za sva pitanja, naš ljubazni tim vam stoji na raspolaganju.

Vrijeme je za ugodan san zato nas kontaktirajte! 🙂