Asesoari/Dekoracije - Koryna Namještaj

Asesoari/Dekoracije

Deez proizvodi,odnosno manji namještaj i funkcionalni detalji za interijer koji izlaze iz radionice hrvatskog brenda Deez Produkt, namijenjeni su svima onima koji prate trendove u produkt dizajnu.

Radi se o kvalitetnom urbanom dizajnu izvedenom u prirodnim materijalima, jednostavnih linija i minimalističke estetike.

Glavni cilj prilikom dizajniranja Deez proizvoda je zadovoljiti funkciju, estetiku i navike korisnika te pratiti trendove, odabrati najkvalitetnije materijale i koristiti modernu tehnologiju. Svi predmeti izrađuju se od prirodnih materijala i to od punog drva koje daje određenu toplinu i dobro se uklapa u većinu interijera i metala koji daje kontrast te urbaniji i moderniji štih.

Pregledajte DEEZ PRODUCT DESIGN, dekoracije za Vaš dom

U našoj ponudi možete naći stoliće Organic i Color Me, lampe Urban i Urban Mini, ogledala ali i satove, vinske stalke, zdjele, držače za knjige, podmetače za čaše… Boje u kojima Deez proizvodi dolaze su najčešće crna, bijela i antracit iako postoji i mogućnost da kupac sam odabere željenu nijansu.

Uz Deez proizvode dizajnirane I proizvedene u Hrvatskoj, u našoj ponudi možete pronaći I proizvode renomiranih talijanskih proizvođača Calligaris,Connubia by Calligaris i MIDJ Italia

Skip to content