O nama - Koryna Namještaj

Veliko iskustvo i tradicija

Obiteljska tvrtka sa 25-godišnjom tradicijom koja njeguje individualni pristup kupcu, specijalizirana za prodaju namještaja kvalitetnog i funkcionalnog dizajna izrađenog prema željama i dimenzijama klijenata.

Uz 170m2 prodajnog prostora i široke palete proizvoda vrhunske kvalitete, te stručne savjete prilikom projektiranja vašeg interijera, u suradnji s našim dugogodišnjim partnerima možemo vam osigurati i uslugu kompletne adaptacije i uređenja građevinskog dijela projekta.

Dugogodišnja suradnja sa mnogim renomiranim hrvatskim i europskim partnerima omogućuje nam da svojim klijentima pružimo sigurnost i podršku, te garantira vrhunsku kvalitetu naših proizvoda.

Posjetite Naš prodajno izložbeni prostor

Pozivamo Vas da nas posjetite u našem prodajno izložbenom prostoru, na licu mjesta se upoznate sa kvalitetom i mogućnostima naših proizvoda, te prepustite idejama i sugestijama našeg iskusnog prodajnog osoblja koje će Vas osobno voditi kroz sve faze projekta.

Garancija našeg dugogodišnjeg uspjeha je, uz kvalitetu proizvoda, individualni pristup i briga o željama i zadovoljstvu naših klijenata. Unaprijed se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju!

Naš proces

Prvi kontakt

Prilikom prvog kontakta sa klijentom, kada se upoznamo sa vašim željama i potrebama, pružamo vam uslugu besplatne individualne konzultacije; od samog prijedloga idejnih rješenja do izrade nacrta namještaja prilagođenih vašem prostoru i dimenzijama.

Informacije s terena

Nakon izmjere prostora na terenu, pristupamo detaljnijoj razradi idejnog rješenja, te u skladu sa željama klijenta i mogućnostima prostora izrađujemo kompletnu ponudu sa specifikacijom proizvoda i konačnom cijenom.

Konzultacije

Po prihvaćanju, pristupa se sagledavanju i detaljnom komentiranju ponude, uz uvažavanje sugestija i želja klijenta kako bismo što uspješnije i detaljnije zadovoljili zahtjeve objekta, te predložili alternativne mogućnosti ukoliko je to potrebno.

Potpis ugovora

Nakon prihvata ponude, potpisivanja ugovora i uplate depozita, dostava namještaja traje u prosjeku 45 radnih dana , nakon čega slijedi stručna montaža od strane našeg tima profesionalnih suradnika koji su garancija naše kvalitete i predanosti projektu.
Po završetku montaže slijedi stručni pregled isporučenog, kako bismo utvrdili zadovoljstvo kupca ili potrebe za eventualnim korekcijama koje će biti obavljene u najkraćem mogućem roku.

Skip to content