Hespo Madraci -30%! Akcija traje do 28.11.2020.

HESPO madraci

Hespo Madraci -30%! Akcija traje do 28.11.2020.

Jeste li spremni za najbolji san ikad!? Odlučite se za madrace Hespo i nećete pogriješiti!

 
Kvalitetni madraci, jastuci i podnice su, kao što i sami znate, od velike važnosti za kvalitetno spavanje zato vam nudimo HESPO proizvode za zdravo i kvalitetno spavanje i to s popustom od 30%!
 

☁️ Dakle svi HESPO proizvodi koje želite su kod nas na popustu od 15%, a madraci Astoria Gold, Pantera, Nukleus, Bioritam na popustu od 30%. 😴

 
 
Hespo, u početku neosporan tržišni lider na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.
 
Od 2005. g. Hespo je u vlasništvu švedske koorporacije HILDING ANDERS GROUP, jednog od vodećih svjetskih proizvođača madraca i kreveta koja objedinjuje najrenomiranije brandove u segmentu madraca i kreveta. Oni su jedan od najjačih i najrespektabilnijih subjekata u industriji spavanja. Svojim proizvodima pokrivaju sve najveće svjetske trgovine namještajem. Grupa proizvodi ukupno oko 8.000.000 kreveta i madraca godišnje.
 
Hespo – Giving the world a good night sleep!
 
U našoj ponudi u mjesecu travnju smo uz madrace i nadmadrace HESPO pripremili akcijske cijene i na  

 

Astoria Gold

 

Madrac s JOEY Pocket-In-Pocket opružnom džepićastom jezgrom i oblogama od HR pjene

Astoria Gold madrac u svojoj osnovi ima JOEY Pocket-In-Pocket sustav koji je dvostruki sustav manje džepićaste opruge unutar veće i kombinira dvije zone udobnosti: prvu, mekaniju zonu za savršenu udobnost, a drugu zonu za kvalitetno podupiranje tijela. Ovakvim opružnim sustavom osigurana je maksimalna ergonomska potpora tijelu koja rasterećuje sve točke pritiska pri ležanju i pruža izniman osjećaj udobnosti.

Zanimljivo, zar ne? 🙂

1. dvoslojna tkanina

2. PES vata

3. PU pjena – prošivena

4. HR pjena

5. filc

6. JOEY Pocket-In-Pocket džepićasta jezgra

Udobnost dodatno naglašavaju HR obloge visoke gustoće i prozračnosti. Astoria je madrac inspiriran najluksuznijim madracima hotela sa 5 zvjezdica.

 


 

Bioritam

 

bioritam

bioritam

7-Zonski madrac s džepićastom opružnom jezgrom s oblogama od lateksa i PU pjene

Tijelo je savršeno ergonomski poduprto i rasterećeno u svim točkama pritiska pri ležanju. Plohe od prirodnog Perfo Natural lateksa unutar madraca dodatno pridonose elastičnosti i fleksibilnosti, ali i osjećaju ugode i mekoćeMadrac ima 2 različite tvrdoće na svakoj strani, a antibakterijska navlaka madraca ima posebnu obradu – biorytmic sleep.


Dimenzije: 
200 x 140 cm do 200 x 180 cm.

 


 

Pantera

7 zonski madrac kombiniran od Pantera, Flexyfoam i Cellflex pjene

Pantera madrac u svojoj osnovi ima kombinaciju triju različitih pjena: Pantera, Flexyfoam i Cellflex, te pruža najveći stupanj udobnosti koje donose pjenasti madraci. Pantera pjena pruža vrhunsko podupiranje tijela uz prozračnost.


1. dvoslojna Lyocell tkanina s argan uljem

2. PES vata

3. Pantera pjena u 7 zona

4. Flexyfoam pjena u 7 zona

5. Cellflex pjena u 7 zona

Flexyfoam kao središnja pjena osigurava snagu za podnošenje opterećenja a pri tome zadržava udobnost, dok je Cellflex pjena pravi izbor za mekšu stranu madraca jer joj je glavna karakteristika ugodna mekoća.

Ovisno o strani na koju je madrac okrenut, ovaj madrac pruža dvije čvrstoće u jednom. Navlaka je izrađena od Lyocell vlakana i arganovog ulja izuzetne mekoće, prozračnosti i svilenkastog izgleda, skidiva je i periva.
 


 

Nukleus

7-zonski madrac s quantum edge džepićastom jezgrom

Jezgra je obložena plohama od EMC HR pjene koja pruža udobnost za zdrav i potpuno opuštajući san. Ponaša se kao gel s načinom koji regulira pritisak, pa pri tom podupire i olakšava potporu kralježnici. Navlaka madraca izrađena s dodatkom kašmira te je iznimno ugodna na dodir.

Dimenzije: 200 x 140 cm do 200 x 180 cm.
 


 

Pogledajte naš HESPO KATALOG i ostale HESPO PROIZVODE  JER SU DO 28.11. SVI NA AKCIJI OD 15% DO 30%!

 
Pogledajte naše ostale Black Friday AKCIJE!
 
Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte i posjetite, jer u našem salonu nikad ne znate što vas očekuje, a naše iskustvo koje broji više od 18 godina te educirano i profesionalno osoblje Vam stoji na usluzi!
 
Akcija vrijedi samo za dogovorene narudžbe do 28.11.2020. te za gotovinsko plaćanje ili na račun tvrtke. 
 
Vidimo se u Koryni, jer mi znamo vaš stil!
 

☁️ A sada, laku noć i slatki snovi! 😴