BLACK FRIDAY POPUSTI U KORYNI; Akcija Traje do 28.11.2020.

black friday popusti namještaj rijeka

BLACK FRIDAY POPUSTI U KORYNI; Akcija Traje do 28.11.2020.

BLACK FRIDAY GROZNICA U KORYNI; kuhinje po mjeri, HESPO (madraci, kreveti…), Koryna POCKET madraci, ugradbeni ormari Sfera, sjedeće garniture … sve je na popustu!

 

Akcija traje do 28.11.2020. 

 
A sada da vam predstavimo akcije koje smo grupirali prema prostorijama koje imamo u svome domu 🙂
 
 

KUHINJA


 
Dođite sa svojim idejama, željama, fotografijama i zajedno sa nama izrealizirajte svoju viziju!

 
Dakle, nema boje ili materijala koji kod nas ne postoji za vašu novu kuhinju! Poprilično smo bogati u domeni ideja i modernih rješenja koje smo donijeli sa brojnih internacionalnih sajmova dizajna i uređenja interijera, a tu je i kategorija iskustva. Isto tako kvaliteta je kod nas neupitna! Od tradicionalnih dizajnerskih rješenja do suvremenih, što god hoćete mi možemo izrealizirati!
 

 

Na fotografiji osim jedne naše kuhinje po mjeri možete vidjeti i stol i stolice Calligaris.
 

DNEVNI BORAVAK

 
Za sve vas koji tražite idealnu sjedeću garnituru mi smo vaša destinacija! U ponudi imamo garniture talijanskih, hrvatskih i njemačkih brendova. Imamo i mogućnost izrade garnitura po mjeri u nekoliko stotina boja, materijala za sve ukuse. 😉
 

 
sjedeće garniture popust
 

SPAVAĆA SOBA

 

JESTE LI SPREMNI ZA NAJBOLJI SAN IKAD!? ODLUČITE SE ZA MADRACE HESPO ILI ZA NAŠE MADRACE POCKET I NEĆETE POGRIJEŠITI!

 
Kvalitetni madraci, jastuci, podnice su, kao što i sami znate, od velike važnosti za kvalitetno spavanje zato vas darujemo s popustom do 15% – 30% na HESPO proizvode, te 50% na naše madrace POCKET koji su jednake kvalitete kao i HESPO.
 

 
Koryna - spavace sobe
 
Da bi spavaća soba bila u potpunosti organizirana tu su naši ugradbeni ormari po mjeri! U našoj ponudi imamo sve kombinacije: od zida do zida, od poda do stropa, pregradni, samostalni ili samo kao klizna pregradna vrata koja idu čak do 350 cm!!!
 
Birajte želite li klizna ili zaokretna vrata. Imamo i nekoliko različitih profila za ugradnju, ali ono vama svim najbitnije je da imamo ogroman izbor unutarnje opreme, nema što u naše ugradbene ormare ne možete pohraniti. Različiti tipovi opreme za vješanje robe, za hlače, kravate, daske za peglanje itd.. a tu je i led rasvijeta za dodatni šarm.
 

  

    • Popust se ne odnosi se na VP partnere i opremanje objekta
    • Popuste je moguće ostvariti za plaćanje u gotovini ili uplatom na račun tvrtke
    • Popusti se odnose na sve narudžbe dogovorene do 28.11.2020.

 
Za sva pitanja naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju, a vrata našeg salona su Vam uvijek otvorena ako želite uživo vidjeti veliki broj eksponata. Slodobno nas kontaktirajte  i pogledajte kataloge, ali nas obavezno posjetite! 🙂
 

Koryna – mi znamo Vaš stil!