Stolovi i stolice Connubia by Calligaris i MIDJ Italia na 20% popusta

Stolovi i stolice popust

Stolovi i stolice Connubia by Calligaris i MIDJ Italia na 20% popusta

Stolovi i stolice za sve ukuse i stilove – Akcija traje do 30.6.2019.

 

Jedni od najprepoznatljivijih svjetskih brendova za uređenje blagavaonica i popratne opreme, Connubia by Calligaris te MIDJ Italia stoje vam na raspolaganju sa stotinu različitih modela stolica i stolova sa izuzetno puno mogućnosti kod odabira završnog izgleda! 

Izaberite između različitih tipova nogu stolica (drvene, metalne, polikarbonati) te različitih materijali tapiciranja stolica koji se prilagođavaju svakoj sobi i reflektiraju  osobnost! Uz bezvremenske klasične oblike, minimalističke ili futurističke stolice te ergonosmki i suvremeni dizajn izveden s inovativnim materijalima upotpunjuju i odgovaraju jedinstvenim trenutcima svakodnevnog života. Uz stolice tu je i više od 100 odgovarajućih modela multifunkcionalnih stolova (sa razvlačanjem).

MIDJI je proizvođač uglavnom namijenjen minimalističkim, moderno dizajniranim prostorima i u njihovoj ponudi su naročito zastupljeni metalni stolovi s gornjim plohama od različitih materijala poput keramike, lamicolora i kaljenog stakla te stolice s metalnom i drvenom strukturom i presvlakama od različitih vrsta i boje kože, eko kože i platna. Connubia by Calligaris je linija poznate talijanske tvornice Calligaris koje proizvodi stolove i stolove izvrsne kvalitete i širokih mogućnosti. Njihova tradicija duga je 95 godina s trgovinama u 150 zemalja svijeta i proizvodnjom u EU. 

Da ne duljimo previše, MIDJ i Connubia by Calligaris kataloge proizvoda možete pogledati na sljedećem linku.

Za ostvariti popusta od 20% potrebno je kupiti stol i 4 stolice. Ako ste zainteresirani samo za stol ili samo za stolice odobravamo Vam popust od 10-15%!

 
Za sva pitanja naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju, a vrata našeg salona su Vam uvijek otvorena ako želite uživo vidjeti veliki broj eksponata. Slodobno nas kontaktirajte. 🙂

Koryna – znamo Vaš stil!