BLACK FRIDAY! Stolovi i stolice Connubia by Calligaris i Calligaris – Akcija vrijedi do 29.11.2019.

BLACK FRIDAY! Stolovi i stolice Connubia by Calligaris i Calligaris – Akcija vrijedi do 29.11.2019.

Stolovi i stolice za sve ukuse i stilove

 

Jedni od najprepoznatljivijih svjetskih brendova za uređenje blagavaonica i popratne opreme Calligaris i Connubia by Calligaris stoje vam na raspolaganju sa stotinu različitih modela stolica i stolova sa izuzetno puno mogućnosti kod odabira završnog izgleda! 

Izaberite između različitih tipova nogu stolica (drvene, metalne, polikarbonati) te različitih materijali tapiciranja stolica koji se prilagođavaju svakoj sobi i reflektiraju  osobnost! Uz bezvremenske klasične oblike, minimalističke ili futurističke stolice te ergonosmki i suvremeni dizajn izveden s inovativnim materijalima upotpunjuju i odgovaraju jedinstvenim trenutcima svakodnevnog života. Uz stolice tu je i više od 100 odgovarajućih modela multifunkcionalnih stolova (sa razvlačanjem).

Stolovi i stolice za blagavaonice Calligaris vrhunske su kvalitete te se odlično uklapaju u svaki prostor. Kvaliteta izrade stolava za blagovaonicu je vrhunska a dizajn sofisticiran i dorađen. U njihovoj ponudi možete naći blagavaonske stolove i stolice od različitih materijala, ali definitivno za svaki prostor. Connubia by Calligaris je linija poznate talijanske tvornice Calligaris koje proizvodi stolove i stolove izvrsne kvalitete i širokih mogućnosti. Njihova tradicija duga je 95 godina s trgovinama u 150 zemalja svijeta i proizvodnjom u EU. 

Da ne duljimo previše Calligaris i Connubia by Calligaris kataloge proizvoda možete pogledati na sljedećem linku.

Popust od 25% na Calligaris asortiman te 28% na Connubia by Calligaris vrijedi za plaćanje u gotovini ili uplatom na račun tvrtke te za ugovorene prodaje do 29.11.2o19.

  • Popust se ne odnosi se na VP partnere i opremanje objekta

 
Za sva pitanja naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju, a vrata našeg salona su Vam uvijek otvorena ako želite uživo vidjeti veliki broj eksponata. Slodobno nas kontaktirajte  i pogledajte katalog, ali obavezno nas posjetite da se upoznatom sa cijelim asortimanom Calligaris. Sigurni smo da nećete pogriješiti 🙂

Koryna – znamo Vaš stil!