20% popusta na ugradbene ormare u svim vrstama materijala – Akcija traje do 31.10.2019.

ugradbeni ormari Rijeka

20% popusta na ugradbene ormare u svim vrstama materijala – Akcija traje do 31.10.2019.

Ugradbeni ormari su izuzetno uspješni u rješavanju Vaših prostornih problema. Zbog naše ljubavi prema organiziranim i urednim ormarima prekrasnih fronti, zbog želje da i vi imate funkcionalan i organiziran ormar u koji će te moći pohraniti što god trebate i zbog velike potražnje u našem salonu za ugradbenim ormarima po mjeri uvrstili smo i njih i ovaj mjesec u akcijsku ponudu.

akron ugradbeni ormari popust rijekaU našoj ponudi imamo sve kombinacije: od zida do zida, od poda do stropa, pregradni, samostalni ili samo kao klizna pregradna vrata koja idu čak do 350 cm!!! Birajte želite li klizna ili zaokretna vrata. Imamo i nekoliko različitih profila za ugradnju, ali ono vama svim najbitnije je da imamo ogroman izbor unutarnje opreme, nema što u naše ugradbene ormare ne možete pohraniti. Različiti tipovi opreme za vješanje robe, za hlače, kravate, daske za peglanje itd.. a tu je i led rasvijeta za dodatni šarm. 

U Koryni sve može i ništa nije problem! 🙂

S obzirom da kod nas sve može, onda može i popust od 20% za sve narudžbe ugradbenih ormara Sphera hrvatske proizvodnje plaćene u gotovini! Dostava i montaža su besplatni za područje Rijeke i bliže okolice! Akcija traje do 31.10.2019.

 

Sphera je hrvatski brend koji uz kontinuirani dizajnerski razvoj proizvoda kao bazu slavi jednostavan, funkcionalan dizajn i beskompromisnu kvalitetu. Kako bi njihove proizvode pratio svevremeni dizajn i najnaprednija tehnologija, na razvoju svakog Sphera proizvoda radi tim tehnologa i dizajnera predvođenim dizajnerom Simonom Morasi Piperčićem, a u ožujku ih možete naručiti direktno u našem salonu po primamljivim cijenama! 🙂

Izaberite između različitih tipova fronti, dizajna, materijala, boja… 

Upustite se u različita dizajnerska rješenja koja neće proći ne zapaženo! 

Izaberite ormar istaknutih elegantnih dijagonala koje, osim što pridonose stvaranju karaktera, imaju i funkcionalnu ulogu jer tvore ručke za jednostavno otvaranje  čitavom  visinom ormara. Ovakav ormar svojim suptilnim karakterom omogućava stilsko uklapanje u različite ambijente, a široki spektar odabira materijala daje mu visoku mogućnost personalizacije.

ugradbeni ormar koryna

Ili se odlučite za ormar u različitim kombinacijama boje i materijala vrata koju naravno Vi birate. Zahvaljujući jednostavnom i visokokvalitetnom dizajnu za primjer Vam prikazujemo ormar koji se savršeno uklapa u svaki suvremeni prostor.

ugradbeni ormari akcija ožujak

Tu su i romari koje karakteriziraju profilacije u frontama vrata nastale najnovijom tehnologijom izrade. S obzirom da se razmak profiliranih linija na frontama mijenja, ovisno o slaganju fronti, postižu se različiti trodimenzionalni efekti. Ovakvi tipovi ormara savršeno pristaju sofisticiranom stilu, uz visoki naglasak na moderan dizajn.

dizajnerski ormari hrvatske proizvodnje

reljefne fronte ormara

Mogućnosti su beskonačne, zato Vam i savjetujemo da nas posjetite 🙂

Koryna namještaj nudi isključivo kompletnu uslugu.
Pomažemo Vam prilikom opremanja Vašeg prostora i projektiranju idejnog nacrta za ugradbeni ormar. Savjet
ujemo Vas i pri odabiru boja i materijala.

Prilikom prve posjete našem salonu, nakon razgledavanja eksponata pristupiti ćemo izradi i razradi nacrta ormara. Nakon prihvaćanja ponude, naši monteri izlaze na izmjeru, temeljem kojeg će biti iscrtan predfinalni nacrt Vašeg ugradbenog ormara. Sljedeća faza je slanje nacrta na pregled pred proizvodnju našem tehnologu koji izvodi posljednje prepravke na nacrtu i šalje ga u proizvodni proces.

Na vašu kućnu adresu dostavljamo finalni proizvod, a naši stručno obučeni monteri će ga sastaviti na za to predviđenom mjestu.

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte!

Koryna – znamo vaš stil!