Madraci, Nadmadraci i Podnice Hespo 15% Popusta

Madraci i Nadmadraci Hespo 15% Popusta

Madraci, Nadmadraci i Podnice Hespo 15% Popusta

Jeste li spremni za najbolji san ikad!?
Odlučite se za madrace i nadmadrace Hespo i nećete pogriješiti!

 

Kvalitetni madraci, jastuci i podnice su, kao što i sami znate, od velike važnosti za kvalitetno spavanje. Brz način života svakodnevno nas potiče na sve veća odricanja i fizičke napore zato vam nudimo HESPO proizvode za zdravo spavanje i to s popustm od 15%!

Hespo, u početku neosporan tržišni lider na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

Od 2005. g. Hespo je u vlasništvu švedske koorporacije HILDING ANDERS GROUP, jednog od vodećih svjetskih proizvođača madraca i kreveta koja objedinjuje najrenomiranije brandove u segmentu madraca i kreveta. Oni su jedan od najjačih i najrespektabilnijih subjekata u industriji spavanja. Svojim proizvodima pokrivaju sve najveće svjetske trgovine namještajem. Grupa proizvodi ukupno oko 8.000.000 kreveta i madraca godišnje.

Hespo – Giving the world a good night sleep!

U našoj ponudi u mjesecu travnju smo uz madrace i nadmadrace HESPO pripremili akcijske cijene i na  HESPO tapecirane krevete te Hespo spavaće sobe jer smatramo da se itekako morate dobro naspavati kako bi u potpunosti mogli iskoristiti ove prekrasne sunčane dane koji nam prethode 🙂

 

MADRAC EXCLUSIV FEEL 

Madrac s džepićastom opružnom jezgrom i oblogama od 5-zonske Flexyfoam pjene.

Madrac Exclusiv Feel sadrži standardnu džepićastu oprugužnu jezgru s 252 opruga po m2, te se prilagođava obliku tijela i pruža ergonomsku potporu na način da svaka opruga u jezgri reagira zasebno, neovisno o drugim oprugama, a dodatnoj udobnosti pridodaju obloge od Flexyfoam pjene profilirane u 5 anatomskih zona. Flexyfoam pjenu karakterizira kombinacija visoke čvrstoće, te snaga za podnošenje težine i opterećenja dok istovremeno zadržava elastičnost i udobnost. Madrac dolazi u dvije izvedbe, F1 (mekši) i F2 (tvrđi).

Argentano tkanina je antibakterijska tkanina koja madrac štiti od razvoja bakterija i mirisa pomoću tehnologije ionskog srebra, što je pogodno za osobe koje pate od alergija. Skidiva je i periva.

Zanimljivo, zar ne? 🙂

MADRAC EXCLUSIV FEEL SPECIFIKACIJE

1. AB Argentano tkanina

2. pamučna

3. PES vata

4. Flexyfoam pjena

5. žepićasta opružna jezgra

6. Flexyfoam pjena profilirana u 5 zona

POGLEDAJTE KATALOG HESPO MADRACA IZ NAŠE PONUDE.

 


 

MADRAC LOVE

7 zonski madrac kombiniran od profiliranih HR pjena i PU pjene.

Madrac Love u svojoj osnovi ima jezgru kombiniranu od profiliranih HR i PU pjena. Kombinacijom raznih gustoća HR pjena u ovom madracu postignuto je da je s jedne strane mekši, s druge tvrđi.

Madrac love Specifikacija Hespo

1. Dvoslojna AB FRESCHE tkanina
2. Pamučna vata
3. PES vata
4. HR pjena profilirana u 7 zona
5. PU pjena u 7 zona
6. HR pjena profilirana u 7 zona

Posebnim profiliranjem HR pjena postignuto je dodatno poboljšanje prilagođavanju konturama tijela te se na taj način povećala i udobnost, dok PU pjena pruža kompaktnu i čvrstu sredinu u osnovi madraca.
Na bočnim stranama navlake madraca ušiven je 3-mesh umetak koji osigurava dodatnu prozračnost. AB Fresche navlaka štiti madrac protiv razvoja bakterija, gljivica i mirisa i tako produljuje njegovu trajnost.


 

MADRAC EMOTION

7-zonski madrac s Compact džepićastom jezgrom i oblogama od proflirane HR pjene.

7 zonska Compact džepićasta jezgra madraca Emotion s povećanim brojem od 366 opruga po m2, osigurava iznimno ergonomsko prilagođavanje konturama vašeg tijela zahvaljujući zasebnom reagiranju opruga na pritisak tijela, te na taj način rasterećuje glavne točke pritiska.

Madrac Emotion Hespo Specifikacije

 

1. AB Agentano tkanina
2. PES vata
3. HR pjena profilirana u 7 zona
4. 7 zonska Compact džepićasta jezgra
5. HR pjena profilirana u 7 zona

 

Obloge od visokoelastične sedmozonski profilirane HR pjene osiguravaju savršenu udobnost i prozračnost madracu te dodatno pridonose iznimnom prilagođavanju konturama tijela.
Argentano tkanina je AB tkanina koja pruža zaštitu od razvoja bakterija i mirisa pomoću tehnologije ionskog srebra, što je pogodno za osobe koje pate od alergija. Skidiva je i periva.


 

MADRAC ADRIA

Madrac s Bonell opružnom jezgrom i oblogama od kokosa, FR tkanina

Bonell opružna jezgra madraca Adria sa svake strane obložena je plohama lateksiranog kokosa što madrac čini izrazito čvrstim. Ovaj madrac dodatno karakterizira teškogoriva tkanina (FR).
Teškogoriva Jaquard tkanina prošivena je PES vatom radi dodatne mekoće i udobnosti.

Hespo madrac Aria Specifikacije

1. teškogoriva jaquard tkanina
2. PES vata
3. PU pjena prošivena
4. kokos
5. Bonell opružna jezgra
6. kokos
7. PU pjena prošivena
8. PES vat

Bonell opružne jezgre su klasični i najtradicionalniji sustav opružnih jezgri za madrace. Bonell opruge su konusne, manjeg promjera u srednjem dijelu nego na krajnjim prstenovima. Pojedine se opruge slažu u niz i spajaju spiralnom žicom u jezgru.
Karakterizira ih visoka kompaktnost, tvrdoća i dugotrajnost. Ovo je vrlo pouzdan opružni sustav uz vrlo optmalne proizvodne troškove.

Visina madraca 19 cm


 

Comfort Sleep

Madrac s Bonell opružnom jezgrom i oblogama od lateksiranog kokosa

Visina madraca 21 cm

Opružna Bonell jezgra madraca Comfort Sleep sa svake strane obložena plohama lakteksiranog kokosa što madrac čini čvrstim, tvrđim i pogodnim za osobe veće težine. Navlaka madraca izrađena je od antibakterijski tretirane tkanine koja pruža zaštitu od grinja, razvoja bakterija i plijesni, te time dodatno povećava kvalitetu i trajnost cijelog madraca.

Comfort Sleet Hespo Madraci

1.  AB tkanina
2. PES vlakna
3. PU pjena prošivena
4. kokos
5. Bonell opružna jezgra
6. kokos
7. PU pjena prošivena
8. PES vlakna

 

Navlaka madraca izrađena je od antibakterijski tretirane tkanine koja pruža zaštitu od grinja, razvoja bakterija i plijesni, te time dodatno povećava kvalitetu i trajnost cijelog madraca.

Bonell opružne jezgre su klasični i najtradicionalniji sustav opružnih jezgri za madrace. Bonell opruge su konusne, manjeg promjera u srednjem dijelu nego na krajnjim prstenovima. Pojedine se opruge slažu u niz i spajaju spiralnom žicom u jezgru.

Karakterizira ih visoka kompaktnost, tvrdoća i dugotrajnost. Ovo je vrlo pouzdan opružni sustav uz vrlo optmalne proizvodne troškove.


 

Viva

Madrac s Bonell jezgrom, oblogama od kokosa i proflirane PU pjene

 

Bonell jezgra madraca Viva obložena je sa svake strane plohama lateksiranog kokosa, a dodatno još i bogatim slojem PU pjene profilirane u 5 zona za što bolje podupiranje tijela. Plohe od kokosa madracu daju dodatnu kompaktnost, dok profilirana PU pjena pruža veću udobnost.

 

viva madrac Hespo Specifikacije
1. AB tkanina
2. Ovčja vuna
3. PES vlakna
4. PU pjena prošivena
5. PU pjena profilirana u 5 zona
6. Kokos
7. Bonell opružna jezgra
8. Kokos
9. PU pjena prošivena
10. PU pjena profilirana u 5 zona
11. PES vlakna
12. Pamučna vata

 

Ljetna strana madraca s pamukom i zimska s vunom osiguravaju odličnu prirodnu termoregulaciju. Navlaka madraca izrađena je od antibakterijski tretirane tkanine koja pruža zaštitu od grinja, razvoja bakterija i plijesni, te time dodatno povećava kvalitetu i trajnost cijelog madraca.


 

Style

Madrac s džepićastom opružnom jezgrom i oblogama od kokosa i PU pjene

 

Hespo Style madrac

Džepićasta opružna jezgra madraca Style s obje strane obložena je plohama od lateksiranog kokosa i PU pjene. U džepićastoj jezgri madraca svaka opruga neovisno o drugoj reagira na pritiska tijela te na taj način pruža iznimnu ergonomsku potporu tijelu pri ležanju. Plohe od lateksiranog kokosa madracu daju dodatnu kompaktnost i čvrstoću.

 

Hespo Smile Madrac Specifikacije1. AB Argentano tkanina
2. PES vata
3. PU pjena
4. kokos 650 g/m2
5. džepićasta opružna jezgra
6. kokos 1400 g/m2
7. PU pjena

Navlaka madraca izrađena je od ugodne antibakterijske Argentano tkanine koja madrac štiti od razvoja bakterija i mirisa pomoću tehnologije ionskog srebra, što je pogodno za osobe koje pate od alergija.


 

Flexy

 

Madrac kombiniran od HR pjene i 7 zonski proflirane PU pjene

Flexy madrac u svojoj osnovi ima jezgru kombiniranu od HR pjene i profilirane PU pjene različitih tvrdoća, što madracu daje dva različita osjeta spavanja u jednom, tvrđu (PU) i mekšu, elastičniju (HR) stranu. HR pjenu karakterizira visoka elastičnost i visoka udobnost kao i izvrsno podupiranje tijela, dok PU pjena pruža tvrđi osjećaj podloge pri ležanju.

Antibakterijska Fresche navlaka štiti madrac protiv razvoja bakterija, gljivica i mirisa, te smanjuje razvoj kućne prašine i grinja unutar madraca i tako produljuje njegovu trajnost.

Flexy madrac Hespo Specifikacije

1. dvoslojna AB FRESCHE tkanina
2. PES vata
3. HR pjena
4. PU pjena profilirana u 7 zona

HR pjenu karakterizira visoka elastičnost i visoka udobnost kao i izvrsno podupiranje tijela, dok PU pjena pruža tvrđi osjećaj podloge pri ležanju.

 


 

Joy

7-zonski madrac od profilirane HR pjene

 

Madrac Joy kao jezgru ima 7 zonski profiliranu HR pjenu, koja zahvaljujući svojoj velikoj elastičnosti osigurava izvrsno podupiranje tijela, a visok stupanj prozračnosti osigurava zdravu mikroklimu i ugodan osjećaj spavanja.
Hespo Joy Madrac Secifikacije
1. dvoslojna AB FRESCHE tkanina
2. Silver PES vata
3. PES vata
4. HR pjena profilirana u 7 zona

 

HR pjenu također odlikuje površinska mekoća i udobnost, a profilacija ove jezgre dodatno pridonosi izvrsnom prilagođavanju konturama tijela pri ležanju.

Antibakterijska Fresche navlaka štiti madrac protiv bakterija, gljivica i mirisa, te smanjuje razvoj kućne prašine i grinja unutar madraca.

 


 

Sweet

Dječji madrac od PU pjene sa 100% pamučnom navlakom

 

Sweet Hespo Madrac Specifikacije
Dječji madrac Sweet jednostavan je model madraca s jezgrom od PU pjene visine 10 cm. Navlaka madraca izrađena je od 100% pamučne tkanine, šarenog i veselog dječjeg uzorka koji će svako dijete razveseliti. Pamučnu tkaninu karakterizira nježna tekstura koja pruža prirodnu prozračnost i ugodna je na dodir.
1. 100% pamučna tkanina
2. PES vata
3. PU pjena – 10 cm

 


 

Smile

Dječji madrac s Bonell jezgrom, oblogom od kokosa i PU pjene i 100% pamučnom tkaninom

 

Dječji madrac Smile klasičan je madrac s Bonell jezgrom u svojoj osnovi koja je obostrano obložena plohama od lateksiranog kokosa i PU pjenom. Plohe kokosa madracu daju dodatnu kompaktnost i čvrstoću, dok PU pjena pruža ugodan osjećaj pri ležanju.

 

Smile Hespo Madrac Dječiji Specifikacija Popust

1. 100% pamučna tkanina
2. PES vata
3. PU pjena
4. kokos
5. Bonell opružna jezgra
6. kokos
7. PU pjena

100% pamučna tkanina madraca izrađena je u veselom dječjem dizajnu koji će svako dijete razveseliti. Pamučnu tkaninu karakterizira nježna tekstura koja pruža prirodnu prozračnost i ugodna je na dodir.

 


 

Hybrid Air

Hybrid madrac sa mini-džepićastom jezgrom

Visina madraca 26 cm

Hybrid Air madrac u svojoj osnovi ima jezgru koja se sastoji od kombinacije više tehnologija. Gornji sloj je 7 zonski profilirana HR pjena za savršenu i ergonomsku površinsku udobnost, srednji profilirani PU sloj pruža kompaktnost te završno, visokokvalitetno podupiranje zaokružuje mini-pocket džepićasta opružna jezgra.

Hybrid Air madrac HESPO

 1. dvoslojna tkanina
 2. HR pjena profilirana u 7 zona
 3. PU pjena profilirana u 7 zona
 4. Mini-džepićasta opružna jezgra
 5. PU pjena

 

Pjenasti slojevi imaju izraženu 7 zonsku profilaciju čime madrac preuzima oblik tijela i rasterećuje glavne točke pritiska na tijelo što madrac čini iznimno udobnim.

Istovremeno kombinira osjećaj opružnih jezgri ali i udobnost madraca pjenastih jezgri te na taj način predstavlja najbolji izbor za one koji žele kombinaciju oba osjećaja.

Također je odličan izbor za kombiniranje s tvz. box krevetima. Tamniji dio navlake je od visokoprozračnog 3D mesha, što osigurava iznimno prozračnost madraca.

 


Hybrid Cloud

Hybrid madrac s Hi-Low džepićastom opružnom jezgrom

Visina madraca 26 cm

Jezgra Hybrid Cloud madraca spaja najbolje od 3 različitih tehnologija: bogat gornji sloj termoaktivne visco-elastične pjene pruža odličnu površinsku udobnost, oblikuje se pod pritiskom i temperaturom tijela točno prema konturama tijela, te na taj način smanjuje pritisak na tijelo, a nakon ulegnuća se vraća u prvobitno stanje.

Hybrid Cloud MADRAC HESPO

 1. dvoslojna tkanina
 2. visco-elastična pjena
 3. HR pjena
 4. HI-Low džepićasta opružna jezgra
 5. PU pjena

Srednja HR pjena pridonosi kompaktnosti te ju karakterizira elastičnost, kao i dobro provođenje vlage i zraka, a radi visoke gustoće osigurana je udobnost i trajnost.

Kao treći i završni sloj, ovaj madrac sadrži posebnu izvedbu Hi-Low džepićaste jezgre koja zaokružuje savršenu ergonomsku potporu za tijelo.

Odličan je izbor za kombiniranje s tvz. box krevetima. Tamniji dio navlake je od visokoprozračnog 3D mesha, što osigurava iznimno prozračnost madraca.

 


 

Flexy

Madrac kombiniran od HR pjene i 7 zonski proflirane PU pjene

Visina madraca 21 cm

Flexy madrac u svojoj osnovi ima jezgru kombiniranu od HR pjene i profilirane PU pjene različitih tvrdoća, što madracu daje dva različita osjeta spavanja u jednom, tvrđu (PU) i mekšu, elastičniju (HR) stranu. HR pjenu karakterizira visoka elastičnost i visoka udobnost kao i izvrsno podupiranje tijela, dok PU pjena pruža tvrđi osjećaj podloge pri ležanju.

Antibakterijska Fresche navlaka štiti madrac protiv razvoja bakterija, gljivica i mirisa, te smanjuje razvoj kućne prašine i grinja unutar madraca i tako produljuje njegovu trajnost.

Flexy N Hespo

 1. dvoslojna AB FRESCHE tkanina
 2. PES vata
 3. HR pjena
 4. PU pjena profilirana u 7 zona

 

HR pjenu karakterizira visoka elastičnost i visoka udobnost kao i izvrsno podupiranje tijela, dok PU pjena pruža tvrđi osjećaj podloge pri ležanju.

Antibakterijska Fresche navlaka štiti madrac protiv razvoja bakterija, gljivica i mirisa, te smanjuje razvoj kućne prašine i grinja unutar madraca i tako produljuje njegovu trajnost.

Nadmadraci: Tiptop HR, Tiptop Visco, Tiptop Latex

 

Tiptop HR

 

Nadmadrac od HR pjene visine 8 cm
Nadmadrac od HR pjene pretvara vaš standardni ležaj u osjećaj spavanja na vrhunskom madracu. HR pjena je visokoelastičan, prozračan materijal koji pruža iznimnu udobnost.

Tiptop nadmadrac Hespo Akcija
 

Tiptop Visco

 

Nadmadrac od visco-elastične pjene visine 6 cm

 

Visco-elastična pjena svojim antidekubitalnim termoaktivnim svojstvima pruža osjećaj ugode i potpunog rasterećenja tijela. Kao reakcija na temperaturu i pritisak tijela, oblikuje se točno prema njegovim konturama.

tip top visco nadmadrac akcija
 

Tiptop Latex

 

Nadmadrac od latexa visine 6 cm

 

Latex je materijal dobiven iz prirodnih izvora koji prirodno pruža antibakterijsku zaštitu te je pogodan za osobe sklone alergijama.

 

tiptop latex Hespo nadmadrac akcija

Za ponudu svih madraca u našem asortimanu te za detaljnije specifikacije izloženih pogledajte naš katalog Hespo madraca.


Elastične podnice: Family range

Neka Vaše tijelo ima savršeni oslonac prilikom spavanja!

Elastična podloga Legenda Duo S 

 
Elastični element podnice kojima su letvice povezane s okvirom, ugibaju se u nekoliko smjerova čime je osigurano izuzetno dobro podupiranje tjela u svim položajima prilikom ležanja.

Legenda podnice odgovaraju madracima s džepićastom opružnom jezgrom, Bonell jezgrom, jezgrom od hladno-lijevane pjene te latexa.

Legenda duo S podnica HESPO


Legenda Uno

 

Visina podnice 8 cm

 

Broj letvica 28

Podnica Legenda Uno izrađuje se od kombinacije okvira od furnirske ploče i letvica od lameliranog drva, ima 28 letvica a na vanjskim stranicama okvira se nalaze plastčne završne kape, kao i ostale podnice iz kategorije Legenda. Na sredini podnice se nalazi platnena traka koja prenosi opterećenje s letvice na letvicu i tako povećava izdržljivost i trajnost podnice.

Legenda podnice odgovaraju madracima s džepićastom opružnom jezgrom, Bonell jezgrom, jezgrom od hladno-lijevane pjene te latexa.

Legenda Uno HESPO


Legenda Duo GN

Visina podnice 
Broj letvica 28
 

Ovaj tp podnice ima mogućnost mehaničkog podešavanja uzglavlja i uznožja u nekoliko različith stupnjeva. Osim toga, pojačana je srednja zona te se na tom dijelu može regulirat tvrdoća letvica.

Legenda podnice odgovaraju madracima s džepićastom opružnom jezgrom, Bonell jezgrom, jezgrom od hladno-lijevane pjene te latexa.

LEGENDA DUO GN HESPO PODNICA


Legenda Duo Matic

 
Broj letvica 28
Podnica visine 8,5 cm s elektromotorom
 
Pomoću elektromotora ova se podnica može podesiti tako da se u potpunost prilagodi anatomiji tijela. Moguće je nezavisno podešavanje leđnog i nožnog dijela podnice u mnogo različitih položaja od ležanja do sjedenja. Motor sadrži bateriju pomoću koje se podnica može spustiti i kada nestane struja.

Legenda podnice odgovaraju madracima s džepićastom opružnom jezgrom, Bonell jezgrom, jezgrom od hladno-lijevane pjene te latexa.

Legenda Duo Matic e elektromotorom podnica HESPO


Focus S

 

Visina podnice 9 cm
Broj letvica 28
 
Podnica Focus S izrađuje se od elemenata iz furnirke ploče i elastičnih letvica s folijom. Nosači letvica izrađeni su od kvalitetne gume (SBS) koja ima dobra elastična i mehanička svojstva i omogućuje kvalitetno podupiranje tijela i izdržljivost. Letvice su razmaknute prema krajevima podnice tako da kod sjedenja na rubu kreveta ne dolazi do oštećenja madraca. Na vanjskim stranicama okvira podnice nalaze se plastične završne kape. U središnjem dijelu nalaze se pet duplih elastičnih letvica sa 10 regulatora elastičnosti koji omogućuju individualno podešavanje tvrdoće.


 


 Focus G

 
Podnica visine 9 cm s mogućnošću mehaničkog podešavanja
Visina podnice 9 cm
Broj letvica 28
 
Podnica Focus G ima identčne karakteristke kao i podnica Focus S, ali kao dodatak ova podnica ima mogućnost mehaničkog podešavanja uzglavlja u nekoliko različith stupnjeva.

Focus G podnica HESPO


Popust vrijedi za uplaćen avans i sklopljene narudžbe do 31.07.2019.

 

Pogledajte naš HESPO KATALOG i ostale HESPO PROIZVODE, ali i na naše AKCIJE!

Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte i posjetite, jer u našem salonu nikad ne znate što vas očekuje, a naše iskustvo koje broji više od 18 godina te educirano i profesionalno osoblje Vam stoji na usluzi!

Vidimo se u Koryni, jer mi znamo vaš stil!

A sada, laku noć i slatki snovi 😉