Kuhinje Popusti! 25% Popusta na Kuhinje po Mjeri / Popust traje do 29.02.2020.

kuhinje po mjeri akcija

Kuhinje Popusti! 25% Popusta na Kuhinje po Mjeri / Popust traje do 29.02.2020.

Mjesec ljubavi, mjesec zaljubljenih, mjesec romantičnih trenutaka. Romnatični ručak u vašoj novoj kuhinji. Zvuči odlično, zar ne? 😉  

U veljači 2020. godine odlučili smo vas obradovati s popustima na kuhinje, ugradbene ormare i sjedeće garniture. Znači točno da se udobno smjestite, da kuhate u kuhinji iz snova i da imate ormar u koji sve stane!

Dođite sa svojim idejama, željama, fotografijama i naručite svoju novu kuhinju po mjeri! 

Dakle, nema boje ili materijala koji kod nas ne postoji za vašu novu kuhinju! Poprilično smo bogati u domeni ideja i modernih rješenja koje smo donijeli sa brojnih internacionalnih sajmova dizajna i uređenja interijera, a tu je i kategorija iskustva. Isto tako kvaliteta je kod nas neupitna! Od tradicionalnih dizajnerskih rješenja do suvremenih, što god hoćete kod nas je moguće.

Uz vrhunsku kvalitetu kuhinja koje izrađujemo po mjeri , Koryna svojim kupcima nudi paletu od čak 2000 boja na izbor, uz 5 različitih materijala izrade

Vaše nove kuhinjske fronte mogu biti od sljedećih materijala: iveral, mediapana, furnir, kamen i naravnoFenix. A tu su i revolucionalne radne ploče Laminam koje ne zanemaruju ekološke principe.

Pogledajte neke od naših modela kuhinjskih fronti i tipove kuhinjskih korpusa .

Naše kataloge možete pogledati ovdje, a cijelu ponudu možete pogledati u našem salonu.

Kod nas ne trebate brinuti imamo li boju ili materijal koji želite, ne trebate brinuti ni oko nacrta, niti ako nemate jasnu viziju… Kod nas lijepo dođete, popričamo i krenemo. Ideja imamo puno i previše isto kao i iskustva i zadovoljnih klijenata. 

Iskoristite ovu posebnu priliku i u suradnji s našim stručnim timom izradite svoju kuhinju iz snova!

Prilikom kupnje kuhinje naše educirano osoblje pomoći će Vam i pri odabiru dodataka koji kuhinju čine potpunom kao što su ugradbeni električni aparati (Bosch, Gorenje , Elica ili Miele), sudoperi i slavine Blanco te sve ostalo što Vam je potrebno kako bi zaokružili priču uljepšavanja svog doma!


Iskoristite priliku i naručite svoju kuhinju po mjeri uz popust od 25% !

*izmjera, dostava i montaža su besplatne


Sada kada smo vas detaljno informirali o ovoj super akciji na kuhinje i kada ste pogledali našu ponudu, slobodno nas kontaktirajte! Naš ljubazni tim Vam stoji na raspolaganju za sve upite.

Ostale akcije pogledajte ovdje.

Koryna – znamo Vaš stil!

AKCIJSKA PONUDA VRIJEDI OD 01.02.-29.02.2020. Za više primjera naših kuhinja pogledajte naš katalog ili posjetite našu Facebook stranicu.