BLACK FRIDAY! Hespo Madraci -25% do 29.11.2019.

BLACK FRIDAY! Hespo Madraci -25% do 29.11.2019.

Jeste li spremni za najbolji san ikad!? Odlučite se za madrace Hespo i nećete pogriješiti!

 
Kvalitetni madraci, jastuci i podnice su, kao što i sami znate, od velike važnosti za kvalitetno spavanje zato vam nudimo HESPO proizvode za zdravo i kvalitetno spavanje i to s popustom od 25%!

Hespo, u početku neosporan tržišni lider na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

Od 2005. g. Hespo je u vlasništvu švedske koorporacije HILDING ANDERS GROUP, jednog od vodećih svjetskih proizvođača madraca i kreveta koja objedinjuje najrenomiranije brandove u segmentu madraca i kreveta. Oni su jedan od najjačih i najrespektabilnijih subjekata u industriji spavanja. Svojim proizvodima pokrivaju sve najveće svjetske trgovine namještajem. Grupa proizvodi ukupno oko 8.000.000 kreveta i madraca godišnje.

Hespo – Giving the world a good night sleep!

U našoj ponudi u mjesecu travnju smo uz madrace i nadmadrace HESPO pripremili akcijske cijene i na  HESPO boxspring krevete.

 

Astoria Gold -25%

 

Madrac s JOEY Pocket-In-Pocket opružnom džepićastom jezgrom i oblogama od HR pjene

Astoria Gold madrac u svojoj osnovi ima JOEY Pocket-In-Pocket sustav koji je dvostruki sustav manje džepićaste opruge unutar veće i kombinira dvije zone udobnosti: prvu, mekaniju zonu za savršenu udobnost, a drugu zonu za kvalitetno podupiranje tijela. Ovakvim opružnim sustavom osigurana je maksimalna ergonomska potpora tijelu koja rasterećuje sve točke pritiska pri ležanju i pruža izniman osjećaj udobnosti.

Zanimljivo, zar ne? 🙂

1. dvoslojna tkanina

2. PES vata

3. PU pjena – prošivena

4. HR pjena

5. filc

6. JOEY Pocket-In-Pocket džepićasta jezgra

Udobnost dodatno naglašavaju HR obloge visoke gustoće i prozračnosti. Astoria je madrac inspiriran najluksuznijim madracima hotela sa 5 zvjezdica.

 


 

Windsor -25%

 

Madrac sa SOFTTOUCH džepićastom opružnom jezgrom i oblogama od jojoba pjene i latexa

SOFTTOUCH džepićaste opruge u osnovi madraca Windsor zahvaljujući svom obliku odaju mekoću na prvi dodir, a dodatkom težine pružaju dodatno kvalitetno podupiranje i na taj način čine odgovarajući sustav jezgre za sve oblike i težine tijela.

1. Viskozna tkanina

2. PES vata – prošivena

3. PU SOFT pjena – prošivena

4. Latex

5. PU jojoba pjena

6. SOFTTOUCH džepićasta opružna jezgra

7. PU Jojoba pjena

Tijelo je savršeno ergonomski poduprto i rasterećeno u svim točkama pritiska pri ležanju. Plohe od prirodnog Latexa unutar madraca dodatno pridonose elastičnosti i fleksibilnosti ali i osjećaju ugode i mekoće.

 


 

Victoria -25%

 

7 zonski madrac s Multipocket 500 džepićastom jezgrom i oblogama od visco-elastične pjene

Jezgra madraca Victoria sadrži 500 opruga po m2. Rezultat je savršen ergonomski ležaj u kojem tisuće opruga radi za Vas, madrac u potpunosti preuzima konture tijela, a glavni pritisci na tijelo potpuno se rasterećuju. Te karakteristike su dodatno naglašene bogatim slojevima visco-elastične pjene koja termoaktivno reagira i savršeno se prilagođava tijelu te se nakon ulegnuća vraća u prvobitno stanje.

 

1. viskozna tkanina

2. PES vata

3. PU pjena prošivena

4. visco-elastična pjena

5. Multipocket 500 džepićasta opružna jezgra

6. visco-elastična pjena

Madrac dolazi u dvije izvedbe, F1 (mekši) i F2 (tvrđi). Sanitized Actifresh navlaka profinjene teksture pruža jaku antibakterijsku zaštitu, a bočna dodatna traka osigurava maksimalnu prozračnost.


 

Pantera -10%

 

7 zonski madrac kombiniran od Pantera, Flexyfoam i Cellflex pjene

Pantera madrac u svojoj osnovi ima kombinaciju triju različitih pjena: Pantera, Flexyfoam i Cellflex, te pruža najveći stupanj udobnosti koje donose pjenasti madraci. Pantera pjena pruža vrhunsko podupiranje tijela uz prozračnost.


1. dvoslojna Lyocell tkanina s argan uljem

2. PES vata

3. Pantera pjena u 7 zona

4. Flexyfoam pjena u 7 zona

5. Cellflex pjena u 7 zona

Flexyfoam kao središnja pjena osigurava snagu za podnošenje opterećenja a pri tome zadržava udobnost, dok je Cellflex pjena pravi izbor za mekšu stranu madraca jer joj je glavna karakteristika ugodna mekoća.

Ovisno o strani na koju je madrac okrenut, ovaj madrac pruža dvije čvrstoće u jednom. Navlaka je izrađena od Lyocell vlakana i arganovog ulja izuzetne mekoće, prozračnosti i svilenkastog izgleda, skidiva je i periva.


 

Royal Latex -25%

 

7 zonski madrac s latex jezgrom i oblogama od HR pjene

Royal Latex madrac karakterizira 7 zonska latex jezgra iz prirodnih izvora. Ona pruža optimalnu potporu tijelu, a profilirane HR obloge donose dodatnu mekoću i dobru provodljivost temperature i vlage. Kombinacijom latexa i Hr pjena postignuta je visoka ergonomska potpora uz dobro prilagođavanje konturama tijela.

1. dvoslojna tkanina s maslinovim uljem

2. PES vata

3. profilirana HR pjena sa 7 zona

4. latex jezgra sa 7 zona

5. profilirana HR pjena sa 7 zona

Madrac dolazi u dvije izvedbe, F1 (mekši) i F2 (tvrđi). Navlaka madraca izrađena je od tkanine s maslinovim uljem za održavanje hidratacije, mekoće i elastičnosti kože.

Navlaka je izuzetno meka na dodir. Mesh umetak osigurava dobru prozračnost madraca te na taj način pridonosi produljenju trajnosti madraca.


 

Pogledajte naš HESPO KATALOG i ostale HESPO PROIZVODE  JER SU DO 29.11. SVI NA AKCIJI OD 10% DO 25%! Pogledajte naše ostale Black Friday AKCIJE!

 
Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte i posjetite, jer u našem salonu nikad ne znate što vas očekuje, a naše iskustvo koje broji više od 18 godina te educirano i profesionalno osoblje Vam stoji na usluzi!
 

Akcija vrijedi samo za dogovorene narudžbe do 29.11.2019. te za gotovinsko plaćanje ili na račun tvrtke. Ne odnosi se na VP partnere i opremanje objekta!

 
Vidimo se u Koryni, jer mi znamo vaš stil!
 
A sada, laku noć i slatki snovi 😉