Hespo asortiman na popustu od 15%. Ho! Ho! Ho!

Hespo asortiman na popustu od 15%. Ho! Ho! Ho!

Jeste li spremni za najbolji san ikad!?

 

Kvalitetni madraci, jastuci i podnice su, kao što i sami znate, od velike važnosti za kvalitetno spavanje. Brz način života svakodnevno nas potiče na sve veća odricanja i fizičke napore zato vam nudimo HESPO proizvode za zdravo spavanje i to s popustm od 15%!

Hespo, u početku neosporan tržišni lider na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

Od 2005. g. Hespo je u vlasništvu švedske koorporacije HILDING ANDERS GROUP, jednog od vodećih svjetskih proizvođača madraca i kreveta koja objedinjuje najrenomiranije brandove u segmentu madraca i kreveta. Oni su jedan od najjačih i najrespektabilnijih subjekata u industriji spavanja. Svojim proizvodima pokrivaju sve najveće svjetske trgovine namještajem. Grupa proizvodi ukupno oko 8.000.000 kreveta i madraca godišnje.

Hespo – Giving the world a good night sleep!

U našoj ponudi u mjesecu prosincu smo pripremili akcijske cijene na sljedeće HESPO proizvode: 

SPAVAĆA SOBA DORA

 


Ako želite od svoje “sobe za spavanje” učiniti istinsku spavaću sobu, tada ste, izborom spavaće sobe “Dora”, iskoristili pravu prigodu. Mi vam nudimo upravo takvu sobu koja će oplemeniti i funkcionalno upotpuniti prostor za vaš odmor i spavanje.

Prostrani ležaj, noćni ormarić i ormar s ili bez kliznih vrata – svojom kvalitetnom izvedbom i suvremenim dizajnom bit će dio vašeg doma u kojem ćete rado boraviti.

Korpusi ormara, komoda, noćnih ormarića i ostalih elemenata izrađuju se u bojama: jasen molina (09) i skandinavsko bijelo drvo (10). Kreveti se osim u navedenim, izrađuju i u bijeloj boji (B). Detalji na krevetima, vrata i fronte ladica se izrađuju u slijedećim bojama: jasen molina (09), skandinavsko bijelo drvo (10) ili bijela (B).

POGLEDAJ KATALOG DORA  I UPOZNAJTE SE SA SVIM NJEZINIM VARIJANTAMA


 

SPAVAĆA SOBA MIA

 


Spavaća soba Mia se proizvodi u kombinaciji različitih boja.
Ona ima stabilan, prostrani, siguran i udoban krevet s kvalitetnim podnicama i madracima.
Ovisno o ukusu, možemo odabrati korpuse u modernom, svijetlom skandinavskom bijelom drvu i kombinirati ih s istim takvim frontama ili možda sa sjajnim ili mat bijelim.

Svijetli namještaj ostavlja nam otvoren prostor za kombiniranje sa apsolutno svim bojama zidova, zavjesa i posteljine. A ako želimo mirne, tradicionalnije, toplije boje namještaja naš će izbor biti korpus u drvnom driftwood dekoru (svijetlo drvo), kombiniran s jednom od četiri moguće varijante fronti: driftwood (13), beige (BE) ili bijela sjaj (BS).

Svaka od ovih kombinacija ostavlja mjesta i našoj mašti te osobnom ukusu za odabir svih onih, samo naših, šarmantnih finalnih detalja koji će zaokružiti atmosferu kakva nam je potrebna za nesmetan, spokojan, okrepljujući san.

POGLEDAJ KATALOG MIA


 

MADRAC EXCLUSIV FEEL I COMFORT SLEEP NA 15% POPUSTA

 

Madrac Exclusiv Feel sadrži standardnu džepićastu oprugužnu jezgru s 252 opruga po m2, te se prilagođava obliku tijela i pruža ergonomsku potporu na način da svaka opruga u jezgri reagira zasebno, neovisno o drugim oprugama, a dodatnoj udobnosti pridodaju obloge od Flexyfoam pjene profilirane u 5 anatomskih zona. Flexyfoam pjenu karakterizira kombinacija visoke čvrstoće, te snaga za podnošenje težine i opterećenja dok istovremeno zadržava elastičnost i udobnost. Madrac dolazi u dvije izvedbe, F1 (mekši) i F2 (tvrđi).

Argentano tkanina je antibakterijska tkanina koja madrac štiti od razvoja bakterija i mirisa pomoću tehnologije ionskog srebra, što je pogodno za osobe koje pate od alergija. Skidiva je i periva.

Zanimljivo, zar ne? 🙂

S druge strane Best buy madrac 2017/2018 Comfor Sleep visine 21 cm i tvrdoće 4/5 ima Bonell opružnu jezgru i obloge od lateksiranog kokosa.

Opružna Bonell jezgra madraca Comfort Sleep sa svake strane obložena plohama lakteksiranog kokosa što madrac čini čvrstim, tvrđim i pogodnim za osobe veće težine. Navlaka madraca izrađena je od antibakterijski tretirane tkanine koja pruža zaštitu od grinja, razvoja bakterija i plijesni, te time dodatno povećava kvalitetu i trajnost cijelog madraca.

1. AB tkanina

2. PES vata

3. PU pjena prošivena

4. kokos

5. Bonell opružna jezgra

6. kokos

7. PU pjena prošivena

8. PES vata

POGLEDAJTE KATALOG HESPO MADRACA IZ NAŠE PONUDE.

 


 

Neka Vaše tijelo ima savršeni oslonac prilikom spavanja!


Elastična podloga Legenda Duo S 10% popusta

 

Odlučite se za elastičnu podlogu Legenda Duo S ako želite izuzetno dobro podupiranje tijela u svim položajima tijkom spavanja! Njezini elastični elementi kojima su letvice povezane s okvirom imaju mogćnost ugibanja u nekoliko smjerova, što znači da će te u svim položajima spavati kao mala beba!

POGLEDAJTE KATALOG HESPO PODNICA IZ NAŠE PONUDE.


 

KREVET ZARA

 

Snažan i dominantan krevet Zara, najpopularniji je Hespov krevet jer jamči pouzdanost i čvrstoću, a svojim dizajnom naprosto oduševljava. Bogato i elegantno uzglavlje te neobična konstrukcija njegove su glavne karakteristike.

Odaberite krevet između dvije varijante u odnosu na elastičnu podlogu. Zara nema spremište i u svom sastavu ne dolazi s elastičnom podnicom. Također možete izabrati između 2 različite visine uzglavlja, jednostavnijeg (visine 120 cm) ili impozantnijeg uzglavlja (visine 140 cm). Visina baze je 38 cm.

Zaokružite estetsku komponentu izborom boje i vrste tkanine ovog kreveta te ga uskladite s ostalim namještajem u spavaćoj sobi. Osim odabira boje, ovaj krevet se može odabrati u eko-koži ili tkanini.

* krevet Zara na fotografijama izrađen je u eko koži Gibson 9244

Standardne dimenzije kreveta Zara:  190×160 . 190×180 . 200×160 . 200×180 cm


 

KREVET MARKO N

 

Tapecirani krevet Marko N, svojim izgledom jedan je od najjednostavnijih naših kreveta. U sebi sadrži spremište za posteljinu, letvičaste podizne podnice i uzglavlje s decentnim horizontalnim linijama.

Zbog minimalnih vanjskih dimenzija, ovaj krevet se može uklopiti i u najzahtjevnije spavaće sobe.

Visina uzglavlja kreveta Marko N je 91 cm, a njegove baze 39 cm.

U standardnom sastavu kreveta Marko N ugrađena je elastična podloga Sana S. Moguća je izrada kreveta i s drugim elastičnim podnicama iz standardnog Hespo programa. Za širine kreveta 160 i 180 cm, donji dio kreveta izvodi se iz dva uža, spojena ležaja (2 x 80 cm ili 2 x 90 cm) koji imaju zajedničko uzglavlje.

Odaberite vrstu tkanine i dajte ovom krevetu konačan izgled. Uzglavlje i baza su tapecirani istom dekor tkaninom ili eko kožom, ovisno o vašem izboru.

* krevet Marko N na fotografijama izrađen je u eko koži Amarillo 701

Kreveti Marko N proizvode se za dimenzije madraca:

190/200*90 . 190/200x*100 . 190/200*120 .  190/200*140 . 190/200*160 . 190/200*180 cm


 

Popust vrijedi za uplaćen avans i sklopljene narudžbe do 31.12.2018.

 

Pogledajte naš HESPO KATALOG i ostale HESPO PROIZVODE.

Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte i posjetite, jer u našem salonu nikad ne znate što vas očekuje, a naše iskustvo koje broji više od 18 godina te educirano i profesionalno osoblje Vam stoji na usluzi!

Vidimo se u Koryni, jer mi znamo vaš stil!

A sada, laku noć i slatki snovi 😉

I još jedna slatka informacija, u listopadu imamo akcije i na KUHINJE PO MJERI,  SJEDEĆE GARNITURE i UGRADBENE ORMARE.