BLACK FRIDAY! Feydom modularne garniture -32%; Akcija traje do 29.11.2019.

BLACK FRIDAY! Feydom modularne garniture -32%; Akcija traje do 29.11.2019.

Mulitfunkcionalne sjedeće garniture Feydom odlikuje visoka kvaliteta izrade,odličan mladenački dizajn, te vrlo pristupačna cijena,a u našem salonu ih volimo zvati “best buy” proizvodima.

Tvrtka Feydom dobitnik je mnogih međunarodnih priznanja za dizajn i kvalitetu svojih proizvoda vec nekoliko godina u nizu.

 

Kroz dugi niz godina suradnja sa tvrtkom Feydom svake je godine dostizala novi,višlji nivo,a sve u cilju da se klijentima ponudi proizvod vrhunske kvalitete i pristupačne cijene.

U toku ove godine na uslugu svim klijentima u opticaj je puštena i aplikacija za pametne telefone Feydom designer s kojom svaki klijent moze sam dizajnirati,složiti i obojiti svaki proizvod iz Feydom proizvodnog programa.

Choice, Cloud, Cuban, BonBon, Gemini A i M, Matacao i Q6 najpoznatiji su proizvodi tvrtke Feydom s kojom surađujemo više od 9 godina,te od strane naših klijenata imamo odlične povratne informacije.


Novitet u ponudi 2018.godine je da se i većina proizvoda može naručiti sa skidivim i perivom navlakama,te na taj način Vama krajnjm korisnicima olakšati održavanje,te u svakom trenu osigurati vrhunsku higijenu proizvoda koji svakodnevno koristite.

Black Friday je donio neponovljivi popust od 32% za sve proizvode Feydom naručene do 29.11.2019. i plaćene u gotovini. Ne odnosi se na VP partnere i opremanje objekta!

Naravno u našem salonu sve pročitano možete razgledati i isprobati, te naručiti uz neponovljivi popust!

Vaša Koryna