BLACK FRIDAY POPUSTI U KORYNI; sniženja do 50%!

BLACK FRIDAY POPUSTI U KORYNI; sniženja do 50%!

BLACK FRIDAY GROZNICA U KORYNI; kuhinje po mjeri, HESPO (madraci, kreveti…), ugradbeni ormari Sfera, sjedeće garniture po mjeri i Feydom, stolovi i stolice za blagovaonu Calligaris i Connubia by Calligaris… sve je na popustu!
Akcija traje od 26.11. – 29.11. 

A sada da vam predstavimo akcije koje smo grupirali prema prostorijama koje imamo u svome domu 🙂

BLAGOVAONA

 
Stotinu različitih modela stolova i stolica Calligaris i Connubia by Calligaris s izuzetno puno mogućnosti kod odabira završnog izgleda čekaju na Vas i to s popustom od 25-28%!

 

KUHINJA


Dođite sa svojim idejama, željama, fotografijama i zajedno sa nama izrealizirajte svoju viziju!

Dakle, nema boje ili materijala koji kod nas ne postoji za vašu novu kuhinju! Poprilično smo bogati u domeni ideja i modernih rješenja koje smo donijeli sa brojnih internacionalnih sajmova dizajna i uređenja interijera, a tu je i kategorija iskustva. Isto tako kvaliteta je kod nas neupitna! Od tradicionalnih dizajnerskih rješenja do suvremenih, što god hoćete mi možemo izrealizirati ?

 

Na fotografiji osim jedne naše kuhinje po mjeri možete vidjeti i stol i stolice Calligaris.
 

DNEVNI BORAVAK

 
Za sve vas koji tražite sjedeće garniture u specifičnim bojama, dimenzijama i materijalima… Mi smo vaša destinacija! U ponudi imamo nekoliko stotina boja, materijala za sve ukuse i predivnih modela 😉

Tu su naravno i mulitfunkcionalne sjedeće garniture Feydom koje odlikuje visoka kvaliteta izrade,odličan mladenački dizajn, te vrlo pristupačna cijena,a u našem salonu ih volimo zvati “best buy” proizvodima.

 

SPAVAĆA SOBA

 

JESTE LI SPREMNI ZA NAJBOLJI SAN IKAD!? ODLUČITE SE ZA MADRACE HESPO I NEĆETE POGRIJEŠITI!

Kvalitetni madraci, jastuci, podnice su, kao što i sami znate, od velike važnosti za kvalitetno spavanje zato vam nudimo HESPO proizvode za zdravo i kvalitetno spavanje i to s popustom do 25%!

Naravno u našu akciju ulaze i predivni, udobni i kvalitetni tapecirani kreveti HESPO

Da bi spavaća soba bila u potpunosti organizirana tu su naši ugradbeni ormari po mjeri! U našoj ponudi imamo sve kombinacije: od zida do zida, od poda do stropa, pregradni, samostalni ili samo kao klizna pregradna vrata koja idu čak do 350 cm!!! Birajte želite li klizna ili zaokretna vrata. Imamo i nekoliko različitih profila za ugradnju, ali ono vama svim najbitnije je da imamo ogroman izbor unutarnje opreme, nema što u naše ugradbene ormare ne možete pohraniti. Različiti tipovi opreme za vješanje robe, za hlače, kravate, daske za peglanje itd.. a tu je i led rasvijeta za dodatni šarm.

 

    • Popust se ne odnosi se na VP partnere i opremanje objekta
    • Popuste je moguće ostvariti za plaćanje u gotovini ili uplatom na račun tvrtke

 
Za sva pitanja naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju, a vrata našeg salona su Vam uvijek otvorena ako želite uživo vidjeti veliki broj eksponata. Slodobno nas kontaktirajte  i pogledajte kataloge, ali nas obavezno posjetite! 🙂

Koryna – mi znamo Vaš stil!